Cum te putem ajuta ?

Cu cele mai bine optimizate site-uri

si solutii unice gasite special dupa nevoile fiecarui clinet !

PREZENTA WEB

Când spui prezență online, primul cuvânt care îți vine în minte e ”site” sau ”website”. Si da, ai dreptate! Noi te putem ajuta sa ai cel mai optimizat site sau magazin online care sa dea rezultate !

IDENTITATE VIZUALA

De peste 20 deani facem brandurile să fie auzite, văzute și cunoscute. Am dezvoltat peste 200 de identitati vizuale pentru branduri din diferite sectoare si industrii, de la branduri renumite pana la start-up-uri!

OPTIMIZARE SEO

Ne asiguram ca site-ul tau sa fie in cea mai buna forma din punct de vedere tehnic si il vom duce pe primele pozitii in Google. Vom crea un continut de calitate si vom creste rata din coversie prin trafic organic!

PRODUCTIE PUBLICITARA

Toate produsele publicitare de care ai nevoie acum intr-un singur loc. Printuri de mici și mari dimensiuni, producție publicitară, bannere, mesh-uri, decor auto, textile personalizate, tipar digital si tot doresti !

DOMENII.RO si GAZDUIRE

DOMENII.RO de la 15 euro/an
Gazduire de la 6.99 euro / luna
spatiu alocat de pana la 100gb ssd
adrese ip IPv4 si IPv6 gratuit
Panou de control Cpanel
Asistenta Live 24/7
Backup Gratuit

SOCIAL MEDIA & MARKETING

Impreuna vom forma o legatura de comunicare puternica, folosing capacitatea canalelor de mass media sociale si aplicatii web pentru a interactiona si distribuii informatii crescand vizibilitatea afacerii.

FOTO - VIDEO - AUDIO

Te putem ajuta cu fotografii creative pentru compania ta!
Putem filma un spot publicitar in care sa evidentiem toate atuurile companiei!
Vom crea si inregistra cea mai originala reclama difuzata vreodata la radio !

CONSULTANTA si STRATEGIE

De la strategie la executie, va vom ajuta să livrati performante mai inalte prin accentuarea cresterii vanzarilor si prin reducerea riscurilor aferente deciziilor strategice. Impreuna ne vom consulta, vom gasi strategia ideala si o vom implementa !

STUDII DE PIATA

Cercetarea este ratiunea noastra! Prin realizarea studiilor de piata, putem sa te ajutam in definirea strategiei de afaceri, prin cunoasterea profunda a pietei, a activitatii concurentei, aprofundarea diferentele dintre tine si competitorii tai si dorintele clientilor.