CINE SUNTEM SI CUM A LUAT NASTERE AGENTIA IMOBILIARA BPL

Cum a luat nastere BPL Imobiliare Cluj

Sunt sigur ca fiecare dintre noi a inchiriat, vandut sau cumparat un imobil, sau cel putin a avut aceasta intentie!
Din pacate in ultimii ani aceasta piata imobiliara a explodat, fapt care a dus evident la scaderea calitatii serviciilor oferite.
Daca se vinde oricum, de ce sa te mai deranjezi...
Dar aici nu ma refer la constructori, pentru ca fiecare si-a cumparat un imobil, care sa incadrat in finantele si criteriile clientului.
Ma refer la asa zisele agentii imobiliare, care au cate 100 de colaboratori, iti scot ochii ca au baze de date, care pana la urma nu te incalzeste cu nimic, nu iti cumperi apartament in fiecare luna.
Iar cand iti cumperi, nu astepti 3 ani incat sa poata sa iti prezinte zeci de oferta care apar pe parcursul timpului.
Ba chiar am apelat la ei pentru a cumpara teren pentru constructie, neavand timp sa umblu, iar in 3 ani, nu m-a sunat nimeni.

100+
70+
5
+50

De ce sa alegi BPL Imobiliare?

Pentru ca nu dorim sute clienti, dorim clienti care chiar au nevoie de noi. Clienti care poate sunt plecati din tara si nu isi pot prezenta imobilul pus la vanzare! Clienti care s-au mutat cu serviciul in alt oras, si nu le renteaza sa piarda doua zile pe drumuri pentru a incasa o chirie!

Clienti care nu dispun de timpul necesar pentru a-l pierde cu vizualizari de imobil, cu postarea anunturilor, cu plata reclamei, etc.
Noi suntem aici pentru tine ca sa facem toate aceste lucruri!
Nu te vom suna niciodata, sa iti republicam anuntul cu titlu de agentie, iar aca apelezi la noi iti promitem ca nu vom percepe dublu comision, cum fac altii, si de la vanzator si de la potentialul client! Transparenta si Corectitudine!

ECHIPA BPL IMOBILIARE

Echipa Noastra