Experti in asigurari pentru tine, familia si compania ta

Agent Eugen Pavel

asigurari auto rca cluj

ASIGURARE RCA

Asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA) este asigurarea obligatorie pentru a circula in legalitate pe drumurile publice.
Afla acum mai multe detalii.
Suna-l pe Eugen la 0755733455

asigurare auto casco

ASIGURARE CASCO

CASCO este o asigurare adaptabilă nevoilor tale, ce acoperă cele mai frecvente riscuri care îți pot pune mașina în pericol. Polița se adresează tuturor persoanelor fizice și juridice, care au mașini înmatriculate sau înregistrate în România.

asigurare de transport marfa CMR

ASIGURARE CMR

Asigurarea de raspundere a transportatorului, in calitate de caraus, pentru marfurile transportate cu vehicule, vizeaza transporturile de marfa cu vehicule inmatriculate in Romania, pe sosele, în baza unor contracte de transport.

asigurari de locuinte

ASIGURARI LOCUINTE

O asigurare de locuinta cu extra acoperiri de la noi este o solutie flexibila si adaptabila nevoilor tale. Cere acum o oferta. Suna la 0755 733 455 - Eugen
P.S. Nu facem asigurari obligatorii de locuinte !

asigurari de calatorie

ASIGURARI MALPRAXIS

Aceste asigurari au aparut initial si au devenit obligatorii pentru medici. Dupa cativa ani, au inceput sa acopere mai multe arii de functionare, cum ar fi cele ale notarilor publici, service-uri auto, si altele.

asigurari sanatate privata

SANATATE PRIVATE

Afla totul despre asigurarile de sanatate private: ce acopera si ce beneficii au angajatii tai cand optezi pentru o asigurare medicala privata. Vrei mai multe detalii? Eugen iti sta la dispozitie la numarul: 0755 733 455

asigurare de viata

ASIGURARI DE VIATA

Asigurarea de viață este un instrument prin care poți să oferi familiei tale susținere financiară în cazul în care te confrunți cu un eveniment neașteptat care îți afectează sănătatea și capacitatea de muncă sau care duce chiar la deces.

asigurari spatii comerciale

SPATII COMERCIALE

Asigurarea de bunuri este utila pentru cladirile industriale si comerciale. Incendiul, spargerea conductelor de apa sau fenomenele naturale pot provoca pagube insemnate cladirilor. Prin intermediul politei de asigurare, bunurile sunt protejate impotriva pierderilor generate de evenimente nedorite.