? ? ?

Agentie de publicitate

Cum sa imi promovez afacerea in Cluj Napoca?

ONE YEAR

2021 - 2022

Cel putin 100 proiecte finalizate cu succes

WORDS

Totul incepe dintr-o combinatie de cuvinte.

LINK`S

http://www.bpl.ro

Si cateva link-uri spre site-ul tau.

CINE SUNT BENEFICIARII AFACERII MELE ?


" De ce este atat de importanta aceasta intrebare in orice arie de activitate ?
Toata lumea vorbeste de marketing, publicitate, sa investesti constant, sa bla bla bla, dar degeaba faci publicitate daca nu stii si nu esti capabil sa iti centralizezi publicitatea spre publicul tinta!

Sa luam un exemplu: PIZZA PIZZA !
Stim deja ca copii, sunt innebuniti dupa pizza, dar cu toate astea stim si ca ei din pacate nu au banii lor sa isi comande.
Si atunci trecem la categoria, tineri, studenti, parintii copiilor, si cam atat.
In peste 10 ani de experienta in domeniul horeca pot sa spun ca categoria persoanelor care isi comanda la domiciliu se incheie la varsta de 50 ani!
Si in acest caz, degeaba ai sa iti faci reclama intr-un ziar, care il citesc doar pensionarii, pentru ca nu va avea nici un efect.
Degeaba faci o reclama funny, care o vei rula in spatiul virtual, filmulete, poze, pe platformele sociale, deoarece chiar de vei convinge un copil, trebuie sa convingi si adultul, care spre deosebire de cel mic, e mai interesat de calitatea ingredientelor si prospetimea lor.
Ma gandesc ca si tu daca esti parinte, sau chiar si pentru tine nu vei cumpara, orice! Cu totii avem niste standarde!

De aceea o spun si o sustin, inainte sa faci orice plan de promovare, marketing, social media, publicitate, e foarte important sa iti stabilesti publicul tinta, sa stii ce asteapta el de la tine, si sa livrezi ceea ce ti se cere! "

- Adrian Chereches #www.bpl.ro