Vrei sa cumperi un imobil ?

Agentia Imobiliara BPL Cluj-Napoca

Cu ce te putem ajuta?

Vrei sa cumperi un imobil ?

In primul rand vom stabili care sunt nevoile si criteriile tale de selectie. Poate vrei un apartament, dar ai nevoie de doua locuri de parcare sau vrei un apartament la un etaj intermediar, sau o casa, sau un imobil langa o scoala decenta samd. Odata ce cunoastem toate aceste criterii, inclusiv suma de bani de care dispui putem incepe cautarea!

Este foarte importanta suma de bani de care se dispune, pentru ca degeaba achizitionam un imobil in suma totala de bani de care dispui, daca acesta va avea finisaje clasice, si va trebui renovat in totalitate, sau remobilat, lucruri care inseamna timp si bani!

Impreuna vom stabili care sunt criteriile ideale care sa te faca sa cumperi un imobil. Fie ca discutam de o casa, de pozitionarea ei, daca este sau nu inca intr-o zona in care se construieste, cat spatiu verde ai nevoie. Sau daca discutam de un apartament, daca ai nevoie de loc de parcare, sau locuri de parcare, o scoala buna in zona, gradinite, supermarket-uri etc.

In functie de vechimea imobilului, ne putem lovi de foarte multe probleme, iar in general un imobil vechi necesita renovat. Fie ca nu corespunde nevoilor si necesitatilor corespunzatoare anului in care ne aflam, fie ca discuta de lipsa izolatiei, a geamurilor termopan, marmura, gresie, faianta, parchet, circuit electric care nu va face fata cerintelor, etc.

Odata ce toate cele mai de sus enumarate au fost luate in calcul, inclusiv zona preferata, daca se va mai construi, cat de usor se iese cu masina spre oras in orele de varf, etc putem cauta un imobil care sa iti placa din toate punctele de vedere.

Odata gasit imobilul si confirmarea ca toate actele sunt ok, puteti achizitona imobilul si aveti parte de un nou inceput asa cum ati visat dumneavoastra! O viata frumoasa va dorim !

Costurile sunt negociabile in functie de cerintele si necesitatile dvs, astfel incat ele pot oscila intre 0.5% si 2% din valoarea imobilului cumparat!

Nu ai stiut cat poate fi de usor! Daca stiai ne-ai fi angajat de mult.

CUM PROCEDAM

Strategia noastra


0
0
0
0