B P L

se incarca

Fotografia nu o alegi tu, ci ea te alege pe tine. Fotografia nu este meseria mea. Meseria mea este de a observa, surprinde si darui.

Un domeniu atat de vast precum fotografia, unde perseverenta, rabdarea, pasiunea, implicarea sunt importante,
flexibilitatea si comunicarea sunt indispensabile pentru a fi considerat intr-adevar un fotograf profesionist.
Farmecul ei totusi consta in posibilitatea de a incanta privirea prin impletirea intr-un mod interesant a vieti de zi cu zi cu fantasticul, fantezia.
Iluzie optica sau nu, fotografia ramane pentru mine, cel putin, un domeniu fascinant iar instantaneele, preferatele mele.

Executam sedinte foto profesionale, atat pentru persoane fizice, dar si pentru produse, poze care ulterior pot fi folosite in publicitate, cataloage etc.

De asemenea regizam, filmam si editam spoturi video publicitare.
Acum 10-15 ani nici nu ne-am fi gandit sa recomandam clientilor asa ceva, pentru ca in ciuda faptului ca realizarea unui spot video publicitare nu costa foarte mult, promovarea spotului la televiziuni, chiar si la cele mici locale, ajungeau sa coste o avere.
Acum lucrurile s-au schimbat, avem platforme online, atat de accesibile, incat intr-un scurt video montaj de 30-60 de secunde, poti prezenta unui potential client principiile si valorile afacerii tale.

De asemenea regizam si inregistram spoturi audio, pentru a fi folosite ca publicitate la posturile locale sau nationale de radio.