info
Sentimentul de multumire este impedimentul perfectiunii! Adrian Chereches

Creatie

Imagine

@IMAGINE

Servicii Oferite: #sedinte foto, #filmari video, #editari, #montaj, #prelucrari, #regizare


Pentru a avea cele mai bune rezultate, o fotografie trebuie realizata avand foarte clar definit scopul ei si locul unde aceasta va fi folosita.

Astfel va punem la dispozitie mai multe genuri de fotografie:

Fotografie evenimente
fotografierea oricarui tip de eveniment de la spectacole, concerte, pana la diverse evenimente publice sau private.

Fotografie reportaj
fotografierea de reportaj este acea fotografie prin care se incearca prezentarea cat mai clara a evenimentului, intr-un mod cat mai elegant si cat mai expresiv.

Fotografie de studio
fotografia de studio are marele avantaj ca poti repeta anumite cadre, poti ajusta iluminarea, miscarile, teoretic orice factor poate fi controlat, nimic nu este intamplator.

Fotografie de produs
realizarea de fotografii de produs in studioul foto, pe funal alb sau de alta culoare, cu umbre controlate si eliminand reflexii nedorite ale luminii. Putem fotografia orice tip de produs, de la produse transparente pana la cele care reflecta puternic lumina.

Fotografie corporate
fotografiile coporate au ca scop prezentarea firmei tale asa cum este ea, sedii, depozite, hale de lucru, procesul de productie etc. Acest gen de fotografie este cel mai bine pus in valoare in momentul in care in cadru apar oameni care efectueaza diverse operatiuni specifice.

Realizare panorame 360
alcatuite din mai multe fotografii unite cu ajutorul calculatorului, fotografia panoramica este de multe ori solutia pentru a transmite atmosfera unei incaperi sau a unui peisaj.

Prelucrare fotografii digitale
oricat de bine ar fi realizata o fotografie, pentru ca imaginea sa fie perfecta (contrast, saturatie, eliminarea micilor imperfectiuni, corectii, trucaje etc) este necesara prelucrarea fotografiei cu ajutorul calculatorului.

Arhiva foto (stockphotography)
daca dorti o anumite fotografie cu grad mediu de dificultate ce nu necesita o intalnire sau deplasare la sediul dumneavoastra, va putem ajuta prezentandu-va sau cautand o fotografie deja existenta in baza noastra de fotografii.