Ai un imobil de dat in chirie ?

Agentia Imobiliara BPL Cluj-Napoca

Cu ce te putem ajuta?

Vreai sa inchiriezi imobilul tau ?

Esti plecat din oras, sau din tara si ai un imobil de inchiriat?
Acum te putem ajuta cu un nou serviciu de Rental Management in Cluj Napoca!

Ce inseamna acest serviciu de Rental Management ?
Inseamna ca ne dai cheile, iar noi iti trimitem chiria :))) pe scurt.
In versiunea mai lunga, cautam chiriasi, le percepem chirie + garantie, verificam apartamentul lunar si furnizorii de servicii!

Vom stabili care sunt avantajele imobilului tau, de la pozitionare, locuri de parcare, depozitare, incalzire proprie, finisaje, mobilier, geamuri termopan, izolatie exterioara sau interioare, intretinere ieftine etc.

Exista foarte multi proprietari care prefera sa de in chirie, unei familii, sau unui cuplu tanar. Exista proprietari care au apartamente pet friendly sau nu. Dupa dorintele si criteriile tale vom cauta chiriasi ideali pentru imobilul tau!

Apartamentul se va inchiria pe baza unui proces verbal de predare/primire cu toate bunurile din el si bineinteles starea lor, ca sa nu existe discutii. Pe langa asta in functie de nivelul de echipare se poate percepe garantie pe 1-2 luni in avans!

Lunar ne vom deplasa la imobilul tau, vom vedea starea imobilului, vom incasa chiria care ti-o vom depunde in contul bancar ales, si vom solicita facturile + chitantele de la chiriasi pentru a ne asigura cu platile sunt la zi!

Comisionul perceput de noi, va fi perceput doar de la proprietar. Acesta va fi de aproximativ 10-15% / luna din valoarea chiriei.

Nu ai stiut cat poate fi de usor! Daca stiai ne-ai fi angajat de mult.

CUM PROCEDAM ?

Strategia noastra


0
0
0
0