Doresti sa vinzi un imobil ?

Agentia Imobiliara BPL Cluj-Napoca

Cu ce te putem ajuta?

Vrei sa vinzi un imobil ?

Ca sa intelegi cum te putem ajuta, vreau sa intelegi urmatorul lucru:
Noi nu iti punem la dispozitie serviciile noastre decat daca ai cu adevarat nevoie de ele!
Ce vrem sa spunem cu asta ?

Daca te-ai relocat in alt oras, alta tara, sau efectiv nu ai timp pentru vizionari, negocieri aici intervenim noi!
Cat costa, nu avem un comision fix ca alte agentii, din contra este un comision flexibil in functie de necesitatile tale.
Singura rugaminte ca sa nu ne pierdem timpul degeba sa fie un pret real al pietei!

Asta inseamna putina consiliere referitoare la serviciile oferite de noi. Odata ce stabilim nevoie tale putem face un studiu gratuit al pietei sa vedem care este pretul corect! Odata ce toate astea sunt stabilite putem trece la urmatorul pas.

Odata ce am stabilit in urma unei evaluari imobiliare detailate pretul corect al imobilului si am cazut la un acord comun asupra serviciilor pe care le vom presta se va intocmi un contract de colaborare, o imputernicire notariala pentru vanzare daca e cazul, proces verbal de predare - primire cu toate bunurile din casa si celelalte acte necesare!

Vom organiza o sedinte foto, tur virtual, fie el 360, fie video, vom crea anuntul cu prezentarea beneficiilor si a facilitatilor atat a apartamentului, cat si facilitati in apropiere, scoli bune, gradinite etc. Vom promova apartamentul pe site-urile de specialitate si platformele online. La fiecare vizionare se va completa un proces verbal cu datele potentialului client, mai ales daca nu locuieste nimeni acolo, ca sa stim cine a fost in apartament. Atat noi cat si dvs.

In cazul in care clientul s-a hotarat si doreste sa cumpere imobilul dumneavoastra, dupa cum am stabilit anterior exista 3 variante. 1 Daca aveti disponibilitate, veti efectua dvs vanzarea. 2 Daca sunteti plecat din tara, vom incasa un avans in contul dvs pe baza unui contract si dvs veti veni pentru perfectare actelor. 3 Daca avem imputernicire totala de vanzare, vom efectua toate manevrele juridice, iar conform contractului, banii vor ajunge direct in contul dumneavoastra.

Comisionul nostru, fara taxele care trebuie achitate la stat, notar, pentru terte certificari va oscila intre 1% si 4% in functie de promovarea investita, timpul, locatia, si toti factorii enumerati mai sus. Daca percem comision de la vanzator, adica de la tine nu vom percepe de la potentiali clienti, cum fac alte agentii, iar acest lucru va duce la accelerarea vanzarii stiind ca, potentialul client nu va mai avea alte costuri ascunse!

Nu ai stiut cat poate fi de usor! Daca stiai ne-ai fi angajat de mult.

CUM PROCEDAM ?

Strategia Noastra


0
0
0
0